Wandelen Marokko

 

YOGA, NATUUR EN CULTUUR IN MAROKKO

Yogareis door Caroline Brand in Maison Zitoun van 30 maart t/m 6 april 2019, zie https://www.facebook.com/cbyogastudio/


PUUR YOGA, 

PUUR NATUUR EN PUUR CULTUUR 

IN MAROKKO

 

 

 

 

     

                                       

 

             

 

 

Wat: een week lang yoga, stilte en ontspanning in combinatie met natuurwandelingen en op authentieke wijze kennismaken met de Marokkaanse cultuur.
 
Waar: verblijf in Maison Zitoun, half uur buiten Marrakesh
 
Kosten: 995,- inclusief 14 yogalessen, logies, alle transfers en drie excursies (waaronder Marrakesh en een wandeling door Berberdorpjes in de Hoge Atlas met Mohamed inclusief een lunch bij locals). Exclusief: vliegticket. 

Maximaal aantal deelnemers: 7 VOLGEBOEKT
 
Het wordt een fantastische week waarin we elke dag bij zonsopgang rond 7.30u starten met yoga en meditatie, uitkijkend over de Hoge Atlas. Als de zon rond 19.30u ondergaat sluiten we met yoga de dag weer af.
 

 

 

                                               

 

 

Daartussen is alle ruimte voor stilte en ontspanning, lezen, aandacht  … en de uitstekend verzorgde excursies naar Marrakesh, de Berberdorpjes rond Imlil, lokale markt met de geuren en kleuren van Marokko en een wandeling tussen de voorjaarsbloemen in de Ourika vallei. Optioneel is er een Hammam behandeling.

 
Alle maaltijden zijn puur Marokkaans waaronder zelf gebakken plaatbrood, heerlijke salades en pure schotels van Fatima. Authentiek en voedzaam.
 
Je bent van harte welkom om mee te gaan.

 

Caroline Brand – Yoga Studio Caroline Brand i.s.m. Stichting Wandelen Marokko
Voor meer informatie neem contact op met: http://www.cbyoga.nl/contact/
Zie voor reviews reis april 2018: www.maisonzitoun.com/ervaringen/ en het gastenboek

 

 

 

Yogareis Sahara november 2019 door Caroline Brand van CBYoga

 

Leeuw, woestijn en water

Er was eens een leeuw die op avontuur was gegaan. Zijn vertrouwde oerwoud had hij achter zich gelaten om door de woestijn te trekken.

Het land was schraal. De woestijn leek een oneindig open ruimte. De leeuw liep en verlangde naar water. Liep en verlangde naar water..

Toen hij een kleine oase bereikte was hij dolgelukkig. Hij reikte voorover om te drinken maar – in de plas met water zag hij al een andere leeuw. Angstig trok hij zich terug. En wachtte. Maar zijn dorst werd groter en opnieuw liep hij naar het water. Opnieuw was daar de ander. De leeuw brulde heftig, maar de ander brulde net zo hard terug.

De angst werd weer sterk en de leeuw trok zich terug. Zo ging hij heen en weer naar de bron, tussen verlangen naar water en angst voor wat hij ontmoette.. .

Tot de dorst zo groot werd dat zijn enige wens was om die te lessen. Langzaam liep hij naar het water, zag de leeuw, maar boog toch krachtig voorover en dronk. Gulzig en vol overgave. En met iedere slok die hij nam, zag hij hoe de andere leeuw in scherven van weerspiegeling verdween in het water.

 

Yogareis Sahara

Met 5 nachten en 4 volle dagen in de Sahara, zonder verdere afleiding van telefoon, wifi, culturele uitjes en stad bezoeken, krijg je de kans om nog nooit beleefde ervaringen op te doen!

Ervaren wat de ruimte, stilte en deze natuur met je doet. 

Stel je voor..

De zon gaat op en onder aan beide kanten van de woestijn. De dag vult zich met een trage kalmte. Verdiepende en betekenisvolle ontmoetingen ontstaan met yoga, meditatie, verhalen en eeuwen-oude, tintelende inspiratie, stilte, wandelen in de woestijnnatuur, bezinning tussen de zandduinen: er opent zich een ruimte voor wat je diep raakt.

In de stilte van de woestijn hoor je opnieuw hoe de wereld, het leven zingt. Je kunt je overgeven, laten vallen, vergeten, loslaten. En opnieuw ontmoeten in de ruimte die ontstaat. Loslaten en ontdekken, als de in- en uitademing, als de zon die ondergaat en altijd even stralend weer opkomt!

Stap uit je vanzelfsprekende comfort in je dagelijks leven.

Stap in de verwondering van slapen in een tent onder een stralende sterrenhemel, blijdschap met het water waarmee je je kan wassen, genieten van het pure traditioneel bereide eten, de klanken van Berber muziek, de warmte van de zon overdag en het kampvuur in de avond.

 

Programma:

De eerste en laatste nacht overnacht je in een Riad in Marrakech en de andere nachten slaap je in tenten in de Sahara.

Er zijn grote witte tenten (stahoogte) waar 4 personen kunnen slapen per tent. En er zijn ook kleine tenten waar je alleen kan slapen.
 

Kosten

Deze reis kost je € 995,- .

Inbegrepen:

Alle beschreven vervoer, alle overnachtingen, alle maaltijden (m.u.v. lunch en diner in Marrakech op dag 1). Begeleiding door de gids Mohamed Ait Lmouden, kok Hassan en Hamid en chauffeur Mercedes bus.

Yogaverdieping door Caroline Brand

 

Niet inbegrepen:

Vliegticket (zelf regelen), verzekeringen, eventuele inentingen en eigen uitgaven, fooi voor gids/kok/assistent. Versnaperingen en water tijdens de heen- en terugreis naar de Sahara zijn voor eigen rekening.

 

Gun je zintuigen deze compleet nieuwe, nog nooit eerder beleefde ervaringen. Want de Sahara doet iets met je.

Word je al blij van dit avontuur? Je bent van harte welkom om het met ons mee te beleven.

   

Caroline Brand – Yoga Studio Caroline Brand i.s.m. Stichting Wandelen Marokko
Voor meer informatie neem contact op met: 
http://www.cbyoga.nl/contact/

Stichting Wandelen Marokko | tel.: 06 59248792 | info@wandelenmarokko.nl | KvK-nummer: 52094065